28 Ekim 2019 Pazartesi

Yoğurtlu kereviz yaprağı salatası

Kereviz Yaprağı Salatası:
  • 1/2 kg. kereviz yaprağı
  • Tuz, zeytinyağ
  • 1 kase yoğurt
  • 2 diş sarmısak
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • Pulbiber
Kereviz yapraklarının kalın saplarını kesin ve yaprakları haşlayıp süzün. Hafif iri olacak şekilde doğrayıp üstüne tuz ve zeytinyağ karışını döküp karıştırın.
Bir kasede ezilmiş sarmısak, yoğurt, tuz ve mayonezi çırpın ve servis tabağına aldığınız kereviz yapraklarının üzerine dökün. Pulbiber ile süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI

KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI Anti-aging etkili Kereviz, içeriğinde serbest radikallerin sebep olduğu zararlara karşı korumaya yardı...