Kereviz sapını ve yapraklarını ince ince doğradiktan sonra ister sade ister havuç, marul, pancar, zencefil, lahana, maydanoz, dereotu ilavesi ile çeşitlendirerek, bol limon suyu ve sızma zeytinyağı ile sıklıkla tüketiyorum.
Haşlamaya kesinlikle gerek yok. Çiğ olarak sulu ve lezzetli. Çiğ sebze yeme ve hazmetme ile ilgili sorununuz yoksa haşlayarak besin değerini azaltmayın derim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI
KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI Anti-aging etkili Kereviz, içeriğinde serbest radikallerin sebep olduğu zararlara karşı korumaya yardı...
-
KEREVİZ SAPI TURŞUSU Kereviz sapı turşusu tarifi Kereviz sapı turşusu nasıl yapılır Kerevizlerin taze yeşil saplarını annem...
-
Kereviz Karpaçyo (Tarif ; Refika'nın Mutfağı – Refika Birgül ) 2 adet orta boy kereviz 6 diş sarımsak 1 adet portakal 1 adet soğan 1 ad...
-
maydanozgillerden, kökleri ve yapraklan sebze olarak kullanılan kokulu, baharlı bir bitkidir. yapraklı ve kök olarak iki çeşidi vardır. kök ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder