28 Ekim 2019 Pazartesi

ÇİĞ KEREVİZ SAPI SALATASI

Kereviz sapını ve yapraklarını ince ince doğradiktan sonra ister sade ister havuç, marul, pancar, zencefil, lahana, maydanoz, dereotu ilavesi ile çeşitlendirerek, bol limon suyu ve sızma zeytinyağı ile sıklıkla tüketiyorum.
Haşlamaya kesinlikle gerek yok. Çiğ olarak sulu ve lezzetli. Çiğ sebze yeme ve hazmetme ile ilgili sorununuz yoksa haşlayarak besin değerini azaltmayın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI

KEREVİZİN CİLDİMİZE FAYDALARI Anti-aging etkili Kereviz, içeriğinde serbest radikallerin sebep olduğu zararlara karşı korumaya yardı...